Φυσική επιλογή. Φυσική πρόληψη. Φυσική αντιμετώπιση.

Φυσική επιλογή. Φυσική πρόληψη. Φυσική αντιμετώπιση.

web-3

Ο οργανισμός με τα χρόνια γίνεται πιο επιρρεπής στις ασθένειες λόγω της μόλυνσης του περιβάλλοντος και της προσθήκης χημικών στη διατροφή μας.

Ας βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αντισταθεί με τη βοήθεια της μητέρας φύσης!

Για πονόλαιμο, βραχνάδα και καταρροή χρησιμοποιήστε σπρέυ για το λαιμό και ρινικό εκνέφωμα πρόπολης με θαλασσινό νερό. To PROPOLI PLUS EPID NASAL SPRAY όπως και το PROPOLI PLUS EPID ORAL SPRAY αντλούν τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους από πρόπολη υψηλής ποιότητας και ανακουφίζουν άμεσα.

Για πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση συμπτωμάτων κρυώματος καταφύγετε στο μείγμα βοτάνων Lobelina με υψηλή αποτελεσματικότητα σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας και επίμονου βήχα.

Ακόμη όμως και για δύσκολο κρυολόγημα η φύση προτείνει τη δική της αντιβίωση. Προτιμήστε την θεραπευτική δράση της ευρωπαϊκής ελιάς παίρνοντας κάψουλες Oliviotic δυο με τρεις φορές τη μέρα ή, εναλλακτικά, τις κάψουλες κρητικών βοτάνων IAMA και δείτε διαφορά στα συμπτώματα σας με μόνο 2 μαλακές κάψουλες την ημέρα.

Τέλος, συνδυάστε με μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και γενναιόδωρη ενυδάτωση μια καλή δόση από Εχινάκεια για ασπίδα από περαιτέρω λοιμώξεις. Με την Εχινάκεια Superfoods εξασφαλίζετε ένα προϊόν με πιστοποιημένη ποιότητα με καλό ποσοστό από τις θεραπευτικές πολυφαινόλες.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα άνωθεν σκευάσματα στις ακόλουθες τιμές:

  • PROPOLI PLUS EPID NASAL SPRAY   € 8,70
  • PROPOLI PLUS EPID ORAL SPRAY   € 8,90
  • Lobelina  € 14,60
  • Oliviotic  € 10,50
  • Cretan IAMA  € 7,00
  • Εχινάκεια Superfoods   € 12,50

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.